Asus servis

Asus servisAsus servis laptopova radimo od 2006. godine i možemo rešiti i najteže kvarove na Asus laptopovima. Ugrađujemo originalne delove i dajemo garanciju na rad.

Popravljamo sve vrste Asus laptopova, od starih K52, K53, pa do novijih Asus X550, Asus E402 i slično.

Ukoliko Vam je potreban servis Asus laptopa, došli ste na pravo mesto. Brži smo i povoljniji od ovlašćenog Asus servisa, a naši serviseri su neuporedivo iskusniji i mogu rešiti bilo koji problem na laptopu.

Skupi Asus K502L, a glupo rešene šarke, baterija, poklopac i integrisan PU.

Kakvi su Asus laptopovi?

Za Asus možemo reći iz iskustva u servisiranju da je izrada vrlo nekvalitetna, čak i na vrlo skupim modelima. Svakodnevno se čudimo koji je konzilijum retarda odobrio tako glupa rešenja.

Na primeru Asus K502L koji je koštao u trenutku izlaska preko 1.200€, odlično je osmišljeno samo hlađenje. Konektor za bateriju je jadan i budite pažljivi sa njim. Šarke poklopca koje se oslanjaju na matičnu ploču su neoprostivo rešenje, jer običan lom poklopca može uništiti jako skupu matičnu ploču. Za ovaj luksuzni laptop je nezamislivo da stave integrisani i7 procesor, koji ne može da se menja, a podložan je kvarovima. Kućište je plastično, imitacija metala. Poklopac je katastrofalno loše napravljen i lomi se sam od sebe. Uštedeli su na aluminijumu 20 dolara, a napravili đubre od laptopa.

Asus X501 laptop
Asus X501 – (1) Šarka se oslanja na ploču! (2) Samo 2 USB porta i to samo sa leve strane. (3) Ventilator bez hladnjaka duva u prazno. (4) Osetljiv konektor za bateriju. (5) Hard disk možete zameniti ako rasturite ceo laptop. Samo 1 RAM slot. Užas od laptopa.

Sve u svemu, Asus nije nikakav proizvođač. Ima i dobrih, ali i mnogo više loših modela, kao i kod ostalih proizvođača. Akcenat je na lošoj izradi, dok su ključne komponente dobre jer ih prave druge kompanije (Intel, AMD, NVidia).

Ako kupujete Asus laptop, gledajte da ima metalno kućište i to ne neko tanušno koje će se takođe polomiti, nego da bude robustan model. Pogledajte naš članak kako kupiti dobar laptop.