HP servis

HP servisServis HP laptopova (Hewlett Packard) radimo od 2006. godine i možemo rešiti i najteže kvarove na HP laptopovima, sa ugradnjom originalnih delova i garancijom od 3-6 meseci.

Popravljamo sve vrste HP laptopova, od starih HP DV2000, HP DV6, HP CQ56, pa do novijih HP 15, HP 250 i slično.

Ukoliko Vam je potreban servis HP laptopa, došli ste na pravo mesto.

Postavite nam pitanja vezana za problem koji imate na HP laptopu i ubrzo ćete dobiti kvalitetan odgovor.

 

8 thoughts on “HP servis

 1. Poštovani,

  Ne radi mi ekran na HP G62 laptopu, čuje se da laptop radi, ali je ekran crn, a tome je prethodila promena boje na ekranu, neko vreme su mi boje pre ovog finalnog kvara bile malo drugačije nego što je normalno. Koliko bi koštala ta popravka?

  Srdačan pozdrav!

  • Поштована, опис проблема указује на квар графичког чипа или екрана, а то можемо утврдити тек када расклопимо лаптоп. Дијагностика је бесплатна уколико радите поправку, а ако желите само да утврдимо шта је проблем, плаћа се 1.200 дин. Опсег цена за овакав тип поправки је од 60€ до 130€.

 2. Postovani,
  Koliko bi koštala zamena ventilatora na Hp 2000 laptopu?
  Srdacan pozdrav,
  Milan

  • Poštovani, zamena ventilatora podrazumeva i rasklapanje laptopa, tako da je usluga 2.500 din sa čišćenjem, a sam ventilator bi trebao da košta 1.500, ali to možemo tačno znati tek ako ga rasklopimo. Često se problem sa hlađenjem reši čišćenjem i zamenom termalne paste, tako da nema potrebe za zamenom ventilatora osim ako se teško pokreće ili ne postiže dovoljan broj obrtaja.

  • Poštovani, obično se problem reši čišćenjem kulera i podmazivanjem ventilatora, ali ako mora da se menja, imamo i tu opciju. Čišćenje laptopa koji mora ceo da se rasklapa je 2.500 din i to obično radimo za sledeći dan.

 3. Poštovani imam Hp dv7 3065dx sa panelom od17,3 inča koji bih zamenio panelom od 17,1 inča koji imam od mog starog laptopa da li je to moguće?

  • Poštovani, verovatno nije mooguće uklopiti navedeni ekran, jer bi nosači sa strane imali zazor par milimetara, a ekran bi verovatno virio po 1-2mm sa svake strane iz maske. Pravo rešenje je zamena ekrana adekvatnim, a 17.1 da prodate preko oglasa. Mi imamo nove ekrane, cena je 13.500 din.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *