HP servis

HP servisServis HP laptopova (Hewlett Packard) radimo od 2006. godine i možemo rešiti i najteže kvarove na HP laptopovima, sa ugradnjom originalnih delova i garancijom od 3-6 meseci.

Popravljamo sve vrste HP laptopova, od starih HP DV2000, HP DV6, HP CQ56, pa do novijih HP 15, HP 250 i slično.

Ukoliko Vam je potreban servis HP laptopa, došli ste na pravo mesto.

Postavite nam pitanja vezana za problem koji imate na HP laptopu i ubrzo ćete dobiti kvalitetan odgovor.

HP laptopovi su generalno bolje urađeni od većine ostalih, jedino što imaju veoma konfuzan sistem obeležavanja, pa nekad nije moguće naći podršku za neki laptop na njihovom sajtu.

24 thoughts on “HP servis

 1. Postovani,

  imam HP laptop star oko godinu i po dana, i pre par meseci mi je sa visine od pola metra ispao na tepih, i tada se odvalilo parčence plastike pri ulazu punjača u računar. Od tada se on sa teškoćama puni, punjenje se prekida pa nastavlja samo od sebe, a kada se isprazni ne daje obaveštenje Low battery već se momentalno ugasi. Pre nekog vremena je i ekran počeo da mi se ‘klati’, da bi jutros na jednom mestu gotovo skroz pukao (tačnije veza između ekrana sa donjim delom), i na jednom mestu je staklo krenulo da se odvaja. Od tog puta kada mi je ispao ništa drugo mu nije bilo, a problemi su počeli da se ređaju. Da li vi rešavate ovakav tip problema? Da li bi rešavanje ovih problema ugrozilo neke moje podatke?

  • Poštovani, zamena DC konektora je 4.500 din, zamena kućišta oko 6.000 din. Treba videti da li postoje još neki problemi u vezi sa padom laptopa, npr. uraditi test hard diska. Ako Vam popravka nije isplativa, možete kopirati podatke na novi laptop, a taj prodati u delovima.

  • Zdravo, potrebna je puna oznaka modela, a nezvanično, nov ekran sa zamenom je 9.000 din. Garancija godinu dana.

  • Specifikacija je dosta dobra, jedino što ima malo memorije za takvu mašinu. Tražite da izvade modul od 4GB i stave 8GB. Cena laptopa je malo jača, imate slične laptopove povoljnije, koristite filtere na sajtu. Potrebno je instalirati Windows 10 na tu mašinu.

  • Zdravo, rasklapa se donji deo i poklopac, tako da je usluga 3.500 din sa čišćenjem laptopa, a flet kabal je 1.500-2.500 din (polovan/nov).

 2. HP 635
  Laptop perfektno radi,samo je ekran crn a kada se usmeri svetlo(blic na telefonu) u ekran vidi se sve da li je to flet kabl ili nesto drugo? ?

  • Verovatno je problem do ekrana, mada može biti i flet kabal. Potrebno je uraditi dijagnostiku za neku precizniju informaciju. Okvrino, flet kabal sa zamenom je 3.700 din, polovan ekran sa zamenom 5.000 din, nov ekran 8.500 din.

 3. Da li imate punjače za Hp lap top? Pukla mi je iglica koja ulazi u laptop. Da li se moze kupiti samo taj deo kabla kabla koji ide iz razvodnika do laptopa?

 4. postovani,

  upravo gledam lap top da kupim. zapao mi je za oko hp envy od 13,3 inch ekran, konkretno link ispod ce vam reci sve. ukoliko imate isti u ponudi a nov mozete me o ceni obavestiti putem maila. ukratko, ako imate vremena vase misljenje oko ovog lap topa kao i da li je lenovo pouzdanijij i bolji.?
  unapred hvala

  www winwin rs/laptop-hp-envy-13-ah0006nm-srebrni-win10-13-3-intel-qc-i5-8250u-8gb-256-ssd-intel-uhd-8625348.html

  • Poštovani, navedeni laptop ima odličnu specifikaciju, ali je malo skup. Pogledajte kod naših kolega PCDeal, imaju povoljnije HP laptopove. Lenovo je sigurno lošiji, generalno imamo najviše Lenovo na popravci. Pozdrav!

 5. Postovani,
  Imam laptop HP 17 ,star malo vise od godinu dana.Imam problem sporog ucitavanja starnica,vrlo cesto ne moze da ucita stranicu i izbacuje reload. Dugo mu treba da podigne win i da se konektuje na net.Instaliran je win 7 pro.
  Najdrasticnije se vidi kod gmail a.Bilo koju radnju radim u okviru gmail a uvek stoji <ucitava se< , imamo problem pri povezivanju sa gmailom.I dugo mu treba da otvori Attachments – nekad i ne uspe vec kaze da ga skinem.
  Sa mobilnog sve dobro radi.

  • Poštovani, verovatno je problem do wifi kartice, drajvera ili virusa. Možete probati da reinstalirate drajver za wifi, a svakako probajte i preko LAN kabla da li radi kako trebam, da biste otklonili mogućnost da su virusi ili sistem problem. Na kraju, možete doneti laptop kod nas da rešimo problem.

 6. Poštovani,

  Ne radi mi ekran na HP G62 laptopu, čuje se da laptop radi, ali je ekran crn, a tome je prethodila promena boje na ekranu, neko vreme su mi boje pre ovog finalnog kvara bile malo drugačije nego što je normalno. Koliko bi koštala ta popravka?

  Srdačan pozdrav!

  • Поштована, опис проблема указује на квар графичког чипа или екрана, а то можемо утврдити тек када расклопимо лаптоп. Дијагностика је бесплатна уколико радите поправку, а ако желите само да утврдимо шта је проблем, плаћа се 1.200 дин. Опсег цена за овакав тип поправки је од 60€ до 130€.

 7. Postovani,
  Koliko bi koštala zamena ventilatora na Hp 2000 laptopu?
  Srdacan pozdrav,
  Milan

  • Poštovani, zamena ventilatora podrazumeva i rasklapanje laptopa, tako da je usluga 2.500 din sa čišćenjem, a sam ventilator bi trebao da košta 1.500, ali to možemo tačno znati tek ako ga rasklopimo. Često se problem sa hlađenjem reši čišćenjem i zamenom termalne paste, tako da nema potrebe za zamenom ventilatora osim ako se teško pokreće ili ne postiže dovoljan broj obrtaja.

  • Poštovani, obično se problem reši čišćenjem kulera i podmazivanjem ventilatora, ali ako mora da se menja, imamo i tu opciju. Čišćenje laptopa koji mora ceo da se rasklapa je 2.500 din i to obično radimo za sledeći dan.

 8. Poštovani imam Hp dv7 3065dx sa panelom od17,3 inča koji bih zamenio panelom od 17,1 inča koji imam od mog starog laptopa da li je to moguće?

  • Poštovani, verovatno nije mooguće uklopiti navedeni ekran, jer bi nosači sa strane imali zazor par milimetara, a ekran bi verovatno virio po 1-2mm sa svake strane iz maske. Pravo rešenje je zamena ekrana adekvatnim, a 17.1 da prodate preko oglasa. Mi imamo nove ekrane, cena je 13.500 din.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.