Lenovo laptop servis

Lenovo-servis

Lenovo servis laptopova radimo od 2006. godine i možemo rešiti i najteže kvarove. Ugrađujemo originalne delove i dajemo garanciju od 3 do 6 meseci.

Popravljamo sve vrste Lenovo laptopova, od starijih Lenovo G550 do novijih Lenovo IdeaPad 320, Lenovo IdeaPad 100, Lenovo B50, Lenovo ThinkPad T440 i slično.

Ukoliko Vam je potreban servis Lenovo laptopa, došli ste na pravo mesto.  Cene su nam znatno povoljnije od ovlašćenog Lenovo servisa, rokovi nekoliko puta kraći, stručniji serviseri. Ali svakako možete poslati  upit i Lenovo servisu u Beogradu i uveriti se i sami.

Lenovo V130

Kakvi su Lenovo laptopovi za rad i za servis?

Iskreno, LENOVO je jedan od najgorih proizvođača laptopova i nikako ih ne preporučujemo za kupovinu, osim možda neki iz biznis klase ThinkPad T440 i slično. Razloga ima mnogo. Od katastrofalno urađenih kućišta koja se lome sama od sebe, pa do užasnih rešenja sklopova unutar laptopova. Negde je potrebno pomeriti frejm tastature da biste odšrafili šrafove ispod nje, a zatim pazeći da ne pocepate 2 flet kabla nekako skinete tastaturu bez oštećenja. Zbog toga i obična zamena tastature je skupa.

Lenovo dugme za paljenje

Baterije su uglavnom integrisane, sa konektorima koji se lako kidaju i nikako ne preporučujemo da ih sami menjate. Zatim, dupla baterija koja prosto čeka neupućenog korisnika da pokuša da sam zameni memoriju i spali svoj Lenovo laptop. Zbog toga i zamena baterije je skupa. Hlađenje obično nije sjajno rešeno, pa umesto automatskog gašenja, čipovi rade dok ne pregore ili popucaju kontakti na ploči.

Lenovo V130

Ima još bezbroj glupih rešenja, pa smo jednostavno zaključili da je to verovatno najgori proizvođač laptopova već nekoliko godina i ne volimo kad ih donesete. Ali na njima smo i najviše zaradili. 🙂

Ako imate pitanja u vezi Lenovo servisa, pošaljite upit preko formulara i brzo ćete dobiti odgovor.