Lenovo servis

Lenovo servisLenovo servis laptopova radimo od 2006. godine i možemo rešiti i najteže kvarove na Lenovo laptopovima i netbook računarima, sa ugradnjom originalnih delova i garancijom od 3-6 meseci.

Popravljamo sve vrste Lenovo laptopova, od starijih Lenovo G550, pa do novijih Lenovo IdeaPad 300, Lenovo B50 i slično.

Ukoliko Vam je potreban servis Lenovo laptopa, došli ste na pravo mesto.

Postavite nam pitanja vezana za problem koji imate na Lenovo laptopu i ubrzo ćete dobiti kvalitetan odgovor.

Jedan od najjadnije napravljenih laptopova, Lenovo V130

Korisnici nas često pitaju kakav je Lenovo. Iskreno, LENOVO je jedan od najgorih proizvođača laptopova i nikako ne preporučujemo kupovinu njihovih laptopova, čak ni biznis klase T440 i slčno. Razloga ima mnogo. Od katastrofalno urađenih kućišta koja se lome sama od sebe, pa do užasnih rešenja sklopova unutar laptopova, gde je npr. potrebno pomeriti frejm tastature da biste odšrafili šrafove ispod nje, a zatim pazeći da ne pocepate 2 flet kabla nekako skinete tastaturu bez oštećenja. Zato je i obična zamena tastature skupa.

Baterije su uglavnom integrisane, sa konektorima koji se lako kidaju i nikako ne preporučujemo da ih sami menjate. Pa dupla baterija koja prosto čeka neupućenog korisnika da sam zameni memoriju tako što prvo izvadi glavnu bateriju i pomisli da je bezbedan. Tako da je i zamena baterije skupa.

Svaki primerak ovog laptopa ima isti lom, pa nije lako naći drugo kućište.

Ima još bezbroj glupih rešenja, pa smo jednostavno zaključili da je to verovatno najgori proizvođač laptopova već nekoliko godina i ne volimo kad ih donesete. Ali na njima smo i najviše zaradili. 🙂

51 thoughts on “Lenovo servis

 1. Lap top mi je oštećen u padu, ssd je ispao iz m.2 slota, i kad sam ga vratila bios ga više ne detektuje. Sve osim toga radi dobro. Y520 je u pitanju. Mogu li da donesem lap top kod Vas da ustanovimo šta je problem?

  • Zdravo, verovatno treba da se ugradi drugi m2 SSD. Postoji mogućnost i da je oštećen slot, to možemo utvrditi ako donesete računar na dijagnostiku.

 2. Imate li ekran za lenovo g50-45 i ako imate koliko bi kostalo i da izvrsite ugradnju? Hvala

  • Zdravo, nov ekran 1366×768 (30 pina) je 9.000 din sa zamenom, garancija godinu dana. Polovne nemamo.

 3. Imate li kuciste laptopa, donji deo, za lenovo g50, slomili su mi se drzaci srafova na sarkama. Moze i od nekog havarisanog ukoliko imate

 4. Poštovani,

  Da li prodajete gumeno kućište za HDD koje ide u Thinkpad X201?
  HDD je povezan bez kućišta i radi ali “šeta” i često se diskonektuje i ugasi laptop.

  Pozdrav

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.