Toshiba servis

Toshiba servisToshiba servis laptopova radimo od 2006. godine i možemo rešiti i najteže kvarove na Toshiba laptopovima i netbook računarima, sa ugradnjom originalnih delova i garancijom od 3-6 meseci.

Popravljamo sve vrste Toshiba laptopova, od starih Toshiba A300, Toshiba L500 i slično, pa do novijih Toshiba C50, Toshiba P50 i sl..

Ukoliko Vam je potreban servis Toshiba laptopa, došli ste na pravo mesto.

Postavite nam pitanja vezana za problem koji imate na Toshiba laptopu i ubrzo ćete dobiti kvalitetan odgovor.

18 thoughts on “Toshiba servis

 1. satellite L350-22V kada ga ukljucim posle nekog vremena blokira, ekran potamni ili se pojave crno zuti pikseli i moram nasilno da ga iskljucim. takodje se i dosta brzo zagreva pa povezujem to sa pregrevanjem procesora. koliko bi bila popravka u tom slucaju? pozdrav

  • Zdravo, opis problema ukazuje na neispravnu grafiku. Verovatno bi reballing VGA čipa rešio problem, eventualno zamena čipa. Popravka je između 7.500 i 15.000 din ako se ispostavi da je to problem.

 2. Imam model Satellite L650-1MT , po mojoj proceni crkla je graficka ATI Mobility Radeon™ HD 5650
  koliko bi kostala zamena za istu graficku ili neku drugu( u istoj klasi ili nesto bolju)?

 3. Satelite L300-2CE displej gubi sliku u zavisnosti od toga koliko je otvoren. Koliko bi kostala i trajala opravka?

  • Zdravo, verovatno je neispravan flet kabal, cena sa zamenom bi bila 4.500 din. Postoji i mogućnost da je samo loš kontakt na konektoru, ali i da je neispravan ekran.

 4. Imam Toshibu Satellite L50 – B – 1W0,slika se izoblicuje,gubi boju,odnedavno i wifi gubi signal (sumnjam u flet).Koja bi bila cena popravke i kako ga dostaviti Vama (iz unutrasnjosti sam)?

  • Kasno stižemo da odgovorimo, ali evo za ostale sa sličnim problemom. Verovatno je do fleta i antena koje su oštećene. Cena takve popravke je oko 4.500 din, a laptop možete poslati dobro upakovan na adresu sa sajta.

 5. Poštovani,
  Imam laptop Toshiba satelite l300 i dešava mi se kada se podigne sistem da posle nekog vremena ekran samo bude beo ili totalno crn, a laptop i dalje radi.

  • Ako se vidi na eksternom monitoru da laptop radi normalno, u pitanju je ekran ili flet kabal, a cena zavisi od tipa kvara. Takođe, može biti i problem sa grafikom, zato se prvo uradi dijagnostika, posle čega znamo tačno šta je problem i koja je cena popravke.

 6. Dobar dan,

  Imam Toshiba laptop, model Satellite M50D-A-10W. Već nekoliko meseci je jako bučan, pa smo počeli da izbegavamo njegovo korišćenje. Prijatelj nam je rekao da je to sigurno od prašine koja se nakupila u ventilatoru ili kuleru. Zanima me koliko bi koštalo čišćenje unutrašnjosti laptopa, i eventualno ako bude potrebna popravka ili zamena ventilatora, koje su cene u opticaju za ovaj model?

  Hvala unapred!!!

  • Zdravo, verovatno je rešenje problema čišćenje laptopa i podmazivanje osovine ventilatora, a stavlja se i nova termalna pasta na čip, što sve košta 2.500 din. Ako utvrdimo da je ipak potrebna zamena ventilatora, on košta dodatno 1.500 – 2.500 din zavisno od modela, što možemo znati tek kad ga rasklopimo. Neka Vas to ne brine, u najvećem broju slučajeva ne mora da se menja ventilator.

 7. Postovani ne puni mi se baterija na toshiba p755-10k laptopujer je problem u dc konektoru na maticnoj ploci. Interesuje me koliko bi kostao novi dc konektor i zamjena? Takodje me interesuje da li imate u ponudi i baterije za pomenuti laptop kao i koji bi najbrzi rok dana za zamjenu dc konektora bio?

  • Poštovani, popravka DC konektora je 3.700 din sa čišćenjem kulera i zamenom termalne paste. Ako je konektor polomljen, radi zamena, a cena je u tom slučaju 4.200-4.500 din. Zamenu možemo završiti za 1 dan. U vezi baterije, cena je 4.500-5.500 din, samo nam je potrebna slika baterije da bismo znali tačnu cenu.

  • Cena šarki je 10€ po komadu, zamena je 2.500 din. Potrebno je da rasklopimo laptop kako bismo znali 100% koje su šarke potrebne i da li imamo odgovarajuće na stanju.

 8. Imam problem sa kursor strelicom..kad upalim laptop radi normalno a cim odem na pocetni ekran zablokira i neradi..u cemu je problem..unapred hvala

  • Zdravo, prema opisu, izgleda da je problem do sistema, pa možete probati da li sve radi normalno u Safe modu (pritiskate F8 pre podizanja sistema Windows XP – Win7). Ako radi, potrebno je popraviti sistem, ako ne, možete doneti laptop u servis da uradimo dijagnostiku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.