Apple Mac servis

Apple-servis

Apple Macbook pro, Macbook Air i iMac su veoma kvalitetni računari i nisu bez veze toliko skuplji od ostalih. Izrada je vrhunska, kućišta se ne lome sama od sebe kao kod svih ostalih brendova, slika je savršena, imaju puno originalnih rešenja i zaista je uživanje raditi sa Apple računarima i laptopovima. Sistem ne pada sam od sebe, ima besplatne nadogradnje, a prilagođen je običnom korisniku, koga ne zanima mnogo šta je unutra i kako to sve radi. S druge strane, sistem Mac OS-X je prilično konfuzan, ništa nije tako dostupno niti logično kao npr. u Windows 7, ali ko se na njega navikne, to mu je sasvim u redu.

Apple iMac servis

Da podvučemo crtu, Apple laptopovi su odlično napravljeni i traju dugo. Svakako se moraju čistiti na godinu dana, kako se ne bi pregrevali i kvarili, jer su mnogo skupi da bi se rizikovao kvar ploče i slično.

Čišćenje Apple laptopa obavljamo rutinski, veoma povoljno u odnosu na ovlašćeni servis.

Takođe, popravljamo Apple Mac računare mnogo povoljnije od ovlašćenih servisa, jer oni zapravo ne popravljaju laptopove, već menjaju kompletne ploče i ostalo.

Servis Apple Mac računara radimo preko decenije i imamo veliko iskustvo u tome, pa možete potpuno bezbrižno ostaviti vaš Mac kod nas u servisu.