Polovni laptopovi bez rizika

Polovni laptopovi su rizik ako ih kupujete preko oglasa od nepoznatih ljudi, jer mogu biti kradeni, krpljeni ili poluispravni. Kada kupujete polovan laptop od firme, sigurni ste da kupujete nešto dobro i pouzdano jer je svaki kompletno sređen i bez skrivenih mana. Ne prodajemo polovne laptopove koji su imali bilo kakve popravke matičnih ploča, koji su bili poliveni i slično. Naši polovni laptopovi oko 200€ su brži i kvalitetniji od većine novih do 350€! Ako imate laptop za prodaju, vršimo otkup laptopova.

Kako pripremamo polovne laptopove za prodaju?

Svaki laptop koji otkupimo mora biti u dobrom stanju, nikako poliven, krpljen i slično. Često ih korisnici prodaju jer žele nov ili ne žele da menjaju polomljen ekran, oštećen hard disk i slično. To su sve minorni problemi koje rešavamo i koji nemaju nikakav uticaj na dalje korišćenje. Svaki laptop se kompletno rasklapa i pregleda, čisti se od prašine i menja termalna pasta. Zatim se radi nadogradnja memorije, procesora, hard diska i instalira se sistem. Polovni laptopovi se detaljno testiraju i ako prođu sve testove, slikamo ih i stavljamo u prodaju.

Polovni laptopovi – HP Mini 110

HP Mini 110 spada u grupu Netbook računara, sa ekranom 10.1 inča i rezolucijom 1024×600 tačaka. Veoma je mali i idealan za rad na terenu. Procesor je Atom 1.6 GHz sa dva jezgra. Ovaj HP Mini ima 2 GB DDR2 memorije (1 slot), što je dovoljno za brz rad u Windows 7 32-bit sistemu. Hard disk je 320 GB sa dosta keš memorije. Iako po specifikaciji spada u slabije laptopove, laptop radi odlično, jer je maksimalno optimizovan.

HP Mini 110 laptop

Baterija je odlična i pruža autonomiju rada od oko 1,5 sat. Instaliran je nov sistem i očišćen je od prašine. Uz laptop ide i punjač. Cena: 80€.

Ostali polovni laptopovi će biti postavljeni uskoro, posetite nas ponovo ili pratite naše Tviter objave.